tisdag 15 december 2020

 

Aktiva Seniorer i Nyköping /Oxelösund                                                                                             2020-12-15

  Hej!

 Hoppas allt är bra med Er. Så här års brukar vårt program för våren skickas ut per brev. I år har vi väntat in i det sista med att planera vårens program med förhoppning om att pandemin avtar tillräckligt för att vi ska kunna ordna träffar igen. De idag (den 14 dec.) utfärdade nya föreskrifterna för att begränsa smittspridningen innebär en förlängning av nuvarande begränsningar till slutet av juni nästa år. Beträffande föreningar står att årsmöten bör skjutas upp eller genomföras digitalt. Även andra föreningsmöten bör undvikas eller genomföras digitalt. Så länge dessa föreskrifter ligger kvar ser vi ingen möjlighet att ordna aktiviteter inomhus. Om begränsningarna ändras så att vi kan ordna möten kommer vi att återkomma med inbjudan till föredrag.

Vi har idag haft ett digitalt styrelsemöte. Vi hoppas att alla våra medlemmar vill stanna kvar hos oss trots att vi inte kan ordna föreningsmöten den närmaste tiden. Vi har beslutat att våra nuvarande medlemmar (som betalat avgift under år 2020) inte behöver betala någon medlemsavgift för år 2021. Bengt kommer att betala tillbaka medlemsavgiften för 2021 till Er som redan betalat in avgiften. Nya medlemmar under 2021 får betala 175 kr som medlemsavgift.

Styrelsen arbetar vidare med verksamhetsberättelse, årsbokslut mm inför årsmötet. Valberedningen kommer också att genomföra sitt arbeta inför årsmötet. När vi ser att det blir möjligt kommer vi att skicka ut kallelse till årsmötet.

Vi har idag beslutat att skicka ut information om hur vi ser på situationen nu endast som mejl till alla som har mejl och per brev endast till de som saknar mejl.

Styrelsen hoppas att Ni klarar Er från Covid-19 ser fram emot att kunna träffa Er igen. Vi önskar Er Alla:

God Jul och Gott Nytt År

Styrelsen genom Margaretha Bengtsson